Liesbeth Meijer

Coachprofiel Adviseur opleidingsprogramma Corona bedrijf GGD regio Utrecht bij GGD regio Utrecht
Address Utrecht, Utrecht Netherlands Phone: 0657778872 Website: www.indelucht.com

Biography

Photo of Liesbeth Meijer

Ik ben een coach voor jou als “walk your talk” resoneert. Wanneer jij stappen wilt zetten en je datgene kunt veranderen wat je daadwerkelijk wilt veranderen. Het (her)vinden van dat wat je drijft, vanuit je eigen (veer)kracht, zodat je kunt varen op je eigen koers. Alles wat zich aandient is waardevolle informatie om mee te werken. Ik richt me op het werken vanuit jouw intrinsieke motivatie, potentie en kansen die in jouw situatie opgesloten liggen.

Ik ben als coach en trainer opgeleid bij het Amerikaanse The MMS Worldwide Institute, onder leiding van dr. Cherie Carter-Scott. De opleiding is geaccrediteerd door de European Mentoring & Coaching Council (EMCC) en de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en heeft een European Quality Award (EQA).

Een verdiepende coachtraining en supervisie programma volgde ik bij de Amerikaanse Alan Seale – Transformational Presence voor leiders & coaches. Door Transformational Presence Coaching zal je als coachee jouw eigen potentieel ontdekken en ontwikkelen, op een ogenschijnlijke simpele manier. Door het zien van kansen kun je keuzes maken die jou echt vooruit doen gaan.

Naast persoonlijke aspecten spelen er vaak ook andere factoren. Ik ben opgeleid bij het Bert Hellinger Instituut als begeleider van organisatieopstellingen en mijn interventies hebben vaak een systemische aanpak teneinde inzicht te verkrijgen in onderliggende patronen en dynamieken.

Doelgroep

  • professionals
  • bestuurders
  • managers
  • leidinggevenden

Hoe?
In alle rust jouw situatie waarnemen, overzien en verkennen. Bewust worden van patronen, verlangen, behoeften en/of krachten. En wat je ervan weerhoudt. Vanuit daar zien wie je bent en wat er naar je toe wilt komen. Zelf die beweging creëren.

Ik werk met je. Ik moedig je aan. Ik stel je vragen. Ik spiegel. Ik geef je steun, slechts waar dat nodig is. En ik laat je.

Achtergrond
Na mijn studie Rechten ben ik met Groningse nuchterheid de inhoud ingedoken en ben ik vooral op mijn kracht en zakelijkheid gevaren. Ik deed meer dan 25 jaar ervaring op in zorg en onderwijs, van advocaat tot leidinggevende. Ik ken de sectoren door en door vanuit meerdere perspectieven. In 2009 is er iets wezenlijks veranderd. Zoals vaker gebeurt deden persoonlijke gebeurtenissen mij beseffen dat er een andere kant is. Gebeurtenissen die leidden tot inzichten en die mij tot op de dag van vandaag verrijken. Mijn kracht werd veerkracht en mijn zakelijkheid kreeg er “een ziel naast”.

Mijn stijl van werken laat zich het beste omschrijven als scherp, eerlijk, creatief en intuïtief. Of ik nou werk als organisatieadviseur, interim-leidinggevende, coach of trainer: ik hou er van om samen naar de plek der moeite te kijken en te blijven bewegen wanneer lastige situaties zich voordoen in jezelf, team of organisatie. Dan samen werken om vervolgens beter te worden.

Related by Category

No Image Available

Helena Yan

Faculty member / parenting
Photo of Rozemarijn Janss

Rozemarijn Janss

+31654613111
Photo of Han de Ronde

Han de Ronde

Certified Personal and Team Leadership Coach +31655396955
Photo of Marieke van Paassen MCC

Marieke van Paassen MCC

Loopbaan- en executive coach +316 38 93 50 75
Photo of Jessica Austin PCC

Jessica Austin PCC

Professional Certified Coach (ICF) +31 65 430 3369
Photo of Peter Schmale

Peter Schmale

Senior software-ingenieur bij Omron Industrial Automation Europe +31611160819
Photo of Christien Mulder

Christien Mulder

Creative Account Manager a.i. AH Studio at Albert Heijn +31 654927003
Photo of Louise Hoekstra

Louise Hoekstra

Change management & Coaching +31610986487

Become one of MMS Certified Global Coaches

Space Is Limited

Enter Your Details Below For More Information

You have Successfully Subscribed!

Sign up for Zoom Virtual

This live event will also be streamed globally on Friday, March 1, 2024, in the following time zones:

>> 06:00 PST   – USA
>> 09:00 EST   – USA
>> 14:00 BST   – United Kingdom
>> 15:00 CET   – Netherlands, France, Germany
>> 17:00 UAE – Dubai
>> 20:00 ICT    – Thailand, Vietnam
>> 21:00 CST   – China, Singapore, Hong Kong

You have successfully registered! Please check your email for your Zoom link.